Invata engleza online in mai putin de o luna!

Bine ai venit pe site-ul nostru! De aici incepe fascinanta provocare de a invata limba engleza online, simplu si foarte rapid.
Fie ca vrei sa stii sa vorbesti fluent limba engleza pentru a obtine un job bine platit, fie ca vrei doar sa le arati prietenilor ca nici tu nu esti mai prejos ca ei, ai nimerit la fix.
In continuare, iti vom prezenta un site, unde doar cu 39 RON, poti invata limba engleza online usor si intr-un timp foarte scurt, deoarece stim ca timpul costa bani.

Cu ajutorul unui CD audio ce contine 20 de lectii prin care vei descoperi cum sa porti o conversatie, cum sa pronunti corect, cum sa citesti si sa scrii in limba engleza si a unui material de curs scris, tu si familia ta veti fi pregatiti sa porniti in minunata provocare de a invata limba engleza online.
Pe langa acestea, vei primi gratuit si un dictionar roman-englez si englez-roman, o carte cu gramatica si regulile limbii engleze, expresiile limbii engleze traduse in limba romana si o lista cu toate verbele neregulate traduse tot in limba romana + pronuntia lor audio.
TOATE ACESTEA TE VOR AJUTA SA INVETI LIMBA ENGLEZA ONLINE IN MAI PUTIN DE O LUNA! CURS TESTAT DE MII DE PERSOANE!